קולות חדשים, נועזים וניסיוניים בסרט התיעודי

בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר ופסטיבל קולנוע דרום מזמינים מפיקים/ות ויוצרים/יות סרטים תיעודיים ישראלים להגיש מועמדות לתכנית אוצרות תיעודית בפסטיבל קולנוע דרום 2017.

פסטיבל קולנוע דרום 2017  העתיד להתקיים בין ה-11-15 ביוני אוצר השנה, בפעם השביעית מסגרת הקוראת לאתגר ולדרוש קריאה מחודשת בסרט התיעודי תוך התבוננות מעמיקה ונועזת במציאות הישראלית המורכבת.

הפסטיבל מזמין מפיקים/ות ויוצרים/יות של יצירות תיעודיות חדשות המבקשים למתוח, להעז ולבחון את גבולותיו המתרחבים של הסרט התיעודי ולאפשר לצופה פתח חדש של הסתכלות והבנה על המציאות הסובבת אותנו להגיש את מועמדותם.

בנוסף להצגת הסרטים הפסטיבל שואף ליצור מסגרת ומרחב של דיון ושיח סביב הסרטים אשר יוקרנו תוך בחינת תמונות רלוונטיות לעשייה התיעודית העכשווית. על היצירות שיוגשו להיות בשלב עריכה או כאלו אשר עריכתן הסתיימה, והן תהינה מוכנות להקרנת בכורה בפסטיבל קולנוע דרום ביוני 2017 בהתאם ללו"ז וההנחיות אשר יועברו על ידי בית הספר.

על הסרטים המוגשים לעמוד בדרישות הבאות:

• אורך הסרט יהיה 20 דקות לפחות.
  • הפקת הסרט הסתיימה במהלך 12 החודשים שקדמו למועד המתוכנן לפתיחת הפסטיבל ולא יאוחר מתאריך 26.05.2017.
  • הסרט לא הוקרן בערוצים מסחריים בארץ לפני מועד זה.

מועד אחרון להגשה והגעת החומרים:  יום חמישי 2.3.17  עד השעה 15:00

אנא מלאו את טופס הרישום האלקטרוני באתר הפסטיבל: לטופס הרישום לחץ/י כאן

ושלחו לינק של סרט גמור או ראף קאט אל: csf-production@sapir.ac.il

במייל זה ניתן גם לפנות לשאלות ובירורים.

לפרטים מלאים ולקריאת תקנון התחרות

** ההשתתפות בתוכנית כפופה לתנאי התקנון